lunes, 8 de junio de 2015

CONFERÈNCIA I EXPOSICIÓ DEL 12 DE JUNY. L'EMBRUIXADA 2015


Si veniu a la inauguració de l'exposició "Éssers fantàstics de la Mitologia Catalana" coneixereu molts dels personatges fantàstics que formen part de la cultura catalana més màgica. Els dibuixos d'Alícia Zaera ens ajudaran a conèixer-los millor.
No ho oblideu el dia 12 a les 19:00 a l'auditori de la Casa de Cultura de l'Arboç, al carrer Major.
L'exposició estarà oberta fins al 27 de juny... dia de l'Embruixada!!





Per inaugurar l'exposició i els actes d'aquest mes de juny que culminaran amb l'embruixada el dia 27 de juny... la conferència "Els Déus Catalans" a càrrec de Carlos Sánchez actor i filòsof, codirector i presentador del programa de radio "Encrucijada pagana" a Cerdanyola Ràdio.




El folklore català ens parla de molts éssers màgics que tenen els seus orígens en el paganisme. Aquestes criatures han arribat als nostres dies gràcies als contes i llegendes de la tradició oral, però el que sovint no se sap és que al darrera d'aquests personatges podem trobar déus i deesses de les tradicions grega, romana, germànica i, fins i tot, celta. A aquesta xerrada presentarem algunes figures mítiques catalanes i els seus vincles amb les antigues mitologies europees.





No hay comentarios:

Publicar un comentario